WERKEN BIJ THERMEN SOESTERBERG

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Soesterberg

Zet je zintuigen op genieten, beleef Thermen Soesterberg. We vertellen het onze gasten al sinds januari 2017. Want toen opende ons wellnessresort zijn deuren. Een heropening; de familie Dolman - eigenaar van familiebedrijf Quality Wellnessresorts - nam het bestaande saunacomplex over en toverde het om tot de natuurlijke wellnessbeleving die het nu is.

Over Thermen Soesterberg

Hier, hartje Nederland en op de grens van de Utrechtse Heuvelrug, nemen wij onze gasten mee in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur. Een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm.

 

Over Thermen Soesterberg

Grenzeloos genieten, dat doen onze gasten ook in onze andere Quality wellnessresorts. De wereldse wellness van Thermen Bussloo, aan het meer van Bussloo. Thermen Bad Nieuweschans waar onze gasten uren kuren in het heilzame water uit eigen bron. En onze allernieuwste locatie: de Duizend-en-een-nacht wellnessdroom in Thermen Berendonck. 

QWR Academy

Bij Thermen Soesterberg haal je het beste uit jezelf. Want jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt bij ons alle aandacht en ruimte. Zo is er onze QWR Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houden we jou en je loopbaan binnen QWR in beweging.

Samenwerken

Onvergetelijke wellness ervaringen maak je samen. Dat weet iedereen binnen Thermen Soesterberg. En daarom zijn we zo goed in samenwerken. Sterker nog: we zijn er gek op. Want we weten óók dat onze collegialiteit en fijne sfeer hét geheim is achter het succes van ons wellnessresort.

Kwaliteit

Gastvriendelijk en gastvrij, unieke sauna’s, baden en restaurants, wellnessbehandelingen om van te dromen, hoge hygiëne en uitmuntende techniek. In alles gaan we voor het beste, de hoogste kwaliteit. Ook dat doen we samen, elke medewerker vanuit zijn of haar eigen belangrijke rol.