WERKEN BIJ THERMEN SOESTERBERG

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Soesterberg

In januari 2017 zette de familie Dolman, eigenaar van familiebedrijf Quality Wellnessrsorts, een nieuwe, grote stap door het bestaande saunacomplex in Soesterberg over te nemen. Hier, hartje Nederland en op de groene grens van de Utrechtse Heuvelrug, gaat het om ervaren en beleven. En dat doe je met al je zintuigen!

Over Thermen Soesterberg

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Echt ontspannen en grenzeloos genieten begint bij je zintuigen. En in Thermen Soesterberg. Hier word je getrakteerd op weldadige en verkwikkende ervaringen. En dat in een omgeving die wordt omarmd door bos, natuur en rust.Over Thermen Soesterberg

En het familiebedrijf blijft in ontwikkeling. In maart 2019 werd ook Thermen Bad Nieuweschans (voorheen Fontana Resort Bad Nieuweschans) aan de wellnessfamilie toegevoegd en op 1 mei 2019 opende de vierde vestiging haar deuren, Thermen Berendonck. Dit wellnessresort ligt in een prachtig natuurgebied nabij Wijchen en is gebouwd in stijl van 1001-nacht. 

 

 

Werken bij Thermen Soesterberg

Thermen Soesterberg mag steeds meer gasten verwelkomen. En al onze gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Dit kan niet worden gerealiseerd zonder jou. Ben je benieuw naar onze vacatures en hoe het is om te werken in één van de mooiste wellnessresorts van Nederland? Dan ben je hier op de juiste plek!

QWR Academy

Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we de QWR Academy opgericht. Binnen deze academy stimuleren wij, onder andere via trainingen, dat onze medewerkers op een plek werken waar ze het beste uit zichzelf weten te halen.

Collegialiteit

Onze medewerkers werken allemaal met enthousiasme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Dat gebeurt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Een goede samenwerking, collegialiteit en een prettige onderlinge sfeer tussen verschillende afdelingen is dan ook de sleutel van het succes van Thermen Soesterberg.

Kwaliteit

Thermen Soesterberg streeft in alles en te allen tijde naar de hoogste kwaliteit. Top gastvriendelijkheid, de veelal unieke faciliteiten, de wellnessbehandelingen, het horeca-aanbod, de hygiëne en de techniek.  In het contact met onze gasten willen we optimale service verlenen. Onze medewerkers van verschillende afdelingen spelen hierin een zeer belandrijke rol. Zij zijn immers ons visitekaartje.